"Кіномайстерня" на фінішній прямій.

     У бібліотеці-філії № 8 наша команда реалізовує багато цікавих проєктів — один із них "Кіномайстерня". "Кіномайстерня" розпочинала свою діяльність як старша гілка творчої студії «Жар-птиця», а переросла в цілком самостійний проєкт.

          Що це таке? Як воно працює? Та як ми готуємося, що реалізації своїх задумок? Все далі.



«Кіномайстерня» — це зйомка аматорського короткометражного ігрового кіно до якого залучена молодь 22-35 років. Проєкт розпочав свою діяльність безпосередньо перед локдауном, пережив штормовий 2020 з його непевністю та вистояв. Учасники проєкту — це креативні і повні наснаги люди, що долучилися до процесу створення «кіна в бібліотеці», повірили в нього та — у світі повному розваг — витрачають години й години свого часу на репетиції, пробні зйомки, зміни в сценарії тощо. Їхній цілеспрямованості та відданості справі можна лише заздрити! Вони безпосередні герої цього проєкту.






Проєкт не «горить» без режисера — людини, що керує всім, слідкує за акторами та надихає. Що й говорити, для втілення «Кіномайстерні» ідейник проєкту пройшла курси "1st Assistant Director. Другий режисер" від "Кіношколи групи компаній Star Media - Starmediaschool"! Дуже не дешеві курси! Це вказує на якість підготовки нашої команди до того, чим ми займаємося!



Ми не готові творити щось спустивши рукави, у нашій бібліотеці вирує безкінечне море ідей — встигай лиш творити!

На сьогодні проєкт зйомки повільно наближається до завершення. Десятки гігабайтів відзнятого матеріалу черкають на монтаж, озвучку, перевірку й презентацію.

Ми з нетерпінням чекаємо цієї миті. А ви?

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Твори по шкільний програмі з української і зарубіжної літератури

7 креативних ідей для вашої бібліотеки

Бібліотеки до Національного тижня читання: перелік онлайн можливостей зі прикладами